Follow:
Hotspots, Tips

Hotspot Amsterdam | Het vernieuwde Amstel Boathouse

Voor het ultieme zomergevoel moet we deze zomer helaas wederom niet in Nederland zijn. Ieder jaar weer ga ik vol goede moet de zomer in, met de hoop; deze zomer wordt het anders, deze zomer zit ik iedere dag buiten op het terras en lig ik minstens een keer per week op het strand. Helaas is de realiteit in ons koude kikkerlandje iets anders. Die enkele zonnige dag waarop de temperatuur wel boven de 25 graden komt, wil je dan natuurlijk ook optimaal benutten en waar doe je dit nu beter dan bij het aan de Amstel gelegen jachtrestaurant, Amstel Boathouse?

Afgelopen herfst kon je al lezen over dit fijne restaurant, waar je behalve in de zomer, ook op de koudere dagen erg gezellig kan eten. Destijds was het Amstel Boathouse net geopend en na een verbouwing die het restaurant afgelopen winter heeft ondergaan, is het een nog fijnere en mooiere plek geworden, waar ik maar wat graag kom. Binnen is het er goed vertoeven, maar buiten is het er nog leuker. Op het sfeervolle buitenterras, buiten de drukte van de stad, kun je namelijk genieten van een zomers drankje en goddelijk eten, terwijl je tussen het praten en wijndrinken door naar de voorbij varende bootjes tuurt. Kortom, het ultieme zomergevoel.

Amstel Boathouse bevindt zich op de Amsteldijk 223 en is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 00.00 uur.  

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply