Follow:
Hotspots, Tips

Hotspot Amsterdam | The Cone Masters

Wie van koffie én van ijsjes houdt, moet zich nu vliegensvlug naar onze hoofdstad haasten, want nog iets meer dan een week is hier de leukste pop-up store van de stad te vinden, The Cone Masters. Bij The Cone Masters serveren ze namelijk, jawel, jouw favoriete koffie in een met chocolade bekleed ijshoorntje.

Inderdaad, dat klinkt ronduit goddelijk en dat is het ook. The Cone Masters wordt gerund door acht jonge studenten die de pop-up store hebben opgericht als onderdeel van hun studie. De studenten lieten zich inspireren door de uit Zuid-Afrika afkomstige trend van koffie in een ijshoorntje en besloten deze food hype naar Amsterdam te brengen. En met succes, want zeg nou zelf, dit wíl je toch gewoon?!

Een paar dagen geleden bracht ik een bezoekje aan The Cone Masters om deze heerlijke smaakcombinatie zelf te proberen. Ik koos voor mijn all time favourite cappuccino in een ijshoorntje van melk chocolade, een heerlijke combinatie die ik iedereen kan aanbevelen!

Ben je na het lezen van dit stuk benieuwd geworden en wil je deze heerlijke combinatie zelf uitproberen, wees er dan snel bij. The Cone Masters, gevestigd op Vijzelgracht 41, is namelijk nog tot 18 juni iedere dag geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply