Follow:
Hotspots, Tips

Hotspot Den Haag | Hart Beach Scheveningen

Surfen, suppen, shoppen, of gewoon lekker genieten van de zon en een lekker koel drankje, dat is wat je kan doen bij één van de leukste beachclubs van het Scheveningse strand, Hart Beach. De gekleurde surfboards, bijbehorende surfdudes en de heerlijke tropische achtergrondmuziek  zorgen ervoor dat je je bij Hart Beach eventjes op en tropische bestemming, ergens ver weg van Nederland waant.

Bij Hart Beach kun je zowel terecht voor surfles, het huren en kopen van surfboards en andere surfbenodigdheden als een heerlijke drankje of hapje op het gezellige terras. De maaltijden zijn speciaal afgestemd op de surfers, wat betekent dat ze super gezond zijn, erg goed vullen en lekker groot zijn. Kijk, daar houden we van. Denk hier ook nog even een warm zonnetje en een temperatuur van rond de 25 graden bij en je begrijpt waarom ik hier het liefst de hele zomer zou komen. Een grote aanrader, ook voor wie niet kan surfen en gewoon lekker in de zon wilt genieten van goed eten en drinken in een gezellige, tropische omgeving.

Hart beach bevindt zich op Strandweg 3 in Scheveningen en is van maandag t/m donderdag geopend van 8.00 tot 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 0.00 uur en op zondag van 8.30 tot 22.00 uur.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply kim

  wat een heerlijke plek! Daar wil ik de zomer wel doorbrengen.

  14 juni 2017 at 12:25
  • Reply yara

   Ja, moet je zeker eens heen gaan. 🙂

   15 juni 2017 at 09:48
 • Reply Oui Nathalie

  Heerlijk zo’n hotspot aan t strand!
  Super leuk dat je er ook surfmaterialen kan huren!
  Liefs, Nathalie

  14 juni 2017 at 21:24
  • Reply yara

   Ja, echt heel leuk, echt een aanrader om eens heen te gaan!

   15 juni 2017 at 09:47

  Leave a Reply