Follow:
Hotspots, Tips

Hotspot Den Haag | The Fat Mermaid Scheveningen

Zoals je vast wel weet, ben je op het strand van Scheveningen aan het juiste adres voor een drankje of hapje in een van de vele gezellige strandtenten. De keuze is alleen zo groot dat de zoektocht naar een gezellige strandtent, waar ze ook nog eens goed eten en drinken serveren, soms al een ware opgave opzich kan zijn. Om je het een beetje makkelijker te maken, tip ik je in de post van vandaag daarom een echte aanrader op het Scheveningse strand, The Fat Mermaid.

The Fat Mermaid bevindt zich aan het einde van de rij strandtenten die voor het Kurhaus gevestigd zijn en beschikt over net dat beetje extra in vergelijking tot de omliggende strandtenten. Het perfect afgestylde interieur, de vrolijke kleuren en zomers zwaaiende palmbomen geven je het gevoel dat je eventjes niet in Nederland bent. Simpelweg een heerlijke plek om te genieten van een zomers drankje na een warme dag op het strand.

The Fat Mermaid bevindt zich op Strandweg 19 in Scheveningen en is van zondag t/m donderdag geopend van 09.00 tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 t/m 02.00 uur.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply