Follow:
Food & health, Hotspots, Lifestyle, Tips

Hotspot Amsterdam | Maass Meal Station

Ken je dat gevoel wanneer je jezelf voorneemt, ‘vanavond ga ik echt een gezonde maaltijd voor mezelf bereiden.’  Ja, de intenties zijn oprecht goed, maar eenmaal thuis en moe van een drukke dag, schiet het er bij mij in ieder geval nét iets te vaak bij in dat mijn oh zo gezonde, maar toch ook redelijk ingewikkelde maaltijd daadwerkelijk op tafel belandt. Het resultaat? De zoveelste snel in elkaar geflanste maaltijdsalade. Best lekker voor zo af en toe, maar liever niet te vaak. Voor iedereen die graag gezond en gevarieerd wil eten, maar geen tijd en zin heeft om het zelf klaar te maken, heb ik misschien wel een heel handige tip.

Sinds vorige maand heeft Maass Meal Station namelijk haar deuren in Amsterdam West geopend, waar je terecht kunt voor de aller lekkerste on-the-go maaltijden. De healthy hotspot opende eerder al vestigingen op de Eerste Constantijn Huygensstraat en de Ceintuurbaan en nu is dus ook de Jan Pieter Heijestraat aan de beurt. Verwacht bij Maass Meal Station vooral geen veel te zoute, smaakloze kant en klaar maaltijden. Nee, bij deze gezonde eetwinkel kun je terecht voor smaakvolle gerechten met deels biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Alsof dit allemaal nog niet fijn genoeg is, kunnen je bestellingen bij Maass Meal Station via Deliveroo en UberEats ook nog eens thuisbezorgd worden! Hoe bedoel je ideaal! Dus twijfelde je nog wat je vanavond nu weer eens kon gaan eten? Nu niet meer!

Een bezoekje aan Maass Meal Station op de planning staan? Je kunt bij hun drie verschillende locaties op de volgende tijden terecht:

Jan Pieter Heijestraat 84
1053GS Amsterdam
Ma t/m zo 11:00 – 22:00

Ceintuurbaan 238
1072 GE Amsterdam
Ma t/m zo 10:00 – 22:00

1e Constantijn Huygensstraat 69
1054 BT Amsterdam
Ma t/m zo 10:00 – 22:00

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply