Follow:
Outfits, Travel

OUTFIT | Summer in Paris

Oh kon ik nog maar even terug in de tijd naar die heerlijke, zonnige dagen in Parijs van afgelopen maand. De taal, de mooie gebouwen, de fijne sfeer en de perfect geklede mensen. Er is werkelijk niets aan deze stad wat ik niet leuk vind.

Naast het feit dat Parijs simpelweg een heerlijke stad is, was het een erg fijne bijkomstigheid dat het weer ons deze dagen goed gezind was. Nu heeft Parijs natuurlijk met ieder weertype zijn charme, maar de gemiddelde temperatuur van 27 graden maakte dit reisje toch nog net even wat aangenamer. Nu haal ik bij deze temperaturen het liefst gelijk mijn bikini en meest luchtige strandjurkjes tevoorschijn, maar het is en blijft wel Parijs en ja, dan wil je er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien. Ik besloot tijdens een van deze warme dagen daarom te kiezen voor mijn zwarte top met gehaakte mouwen en denim rok, beide van Pull & Bear en mijn slippers van Hunkemöller. Met dat laatste item heb ik nogal een haat liefde relatie, ik vind ze namelijk de ultieme finishing touch van iedere zomer look en ben er na een jaar nog steeds dol op, maar oh wat zijn die touwtjes soms vervelend. (Lees: ze laten los op de meest onhandige momenten en laten na het dragen minstens drie uur een afdruk in je benen achter). Maar ach, ik was in Parijs en het was heerlijk, dus klagen doe ik zeker niet. Stay tuned, voor meer Parijs-posts, met onder andere een overzicht van mijn favoriete hotspots van Parijs!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply