Follow:
Outfits

OUTFIT | Summer state of mind

Tijdens de zomermaanden ben ik het allerliefst de hele dag op het strand te vinden. Niks maakt mij gelukkiger dan het voelen van de warme zon op mijn huid, zand tussen mijn tenen en een heerlijk rozig gevoel aan het eind van de dag. Helaas voor ons Nederlanders zijn dit soort dagen maar schaars in ons land. De dagen dat de thermometer de 25 graden of hoger aan tikt, wil ik dus graag goed benutten.

Bij een zomerse dag hoort natuurlijk ook een zomerse outfit. Zoals ik in mijn vorige outfit post al aangaf, ben ik maar wat blij met het feit dat het rokjes- en jurkjesseizoen weer van start is gegaan en dus koos ik op deze warme dag dan ook voor een zonnig zomerjurkje. Het jurkje, afkomstig van Takko Fashion, combineer ik in deze look met mijn in New York gekochte schoenen van Topshop.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply