Follow:
Lifestyle, Personal

Yara’s Diary | May

Hi! Is het morgen gewoon echt alweer juni? Ik kan het bijna niet geloven, wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Gelukkig mag ik totaal niet klagen, want mei was weer een heerlijke maand die bol stond van de fijne en vooral zonnige momenten. Lees gauw verder voor meer.

Begin deze maand had ik een koffiedate met mijn beste vriendin bij het gezellige Taart van m’n tante in de Pijp. Deze gezellige koffietent, – die wordt gerund door en is geïnspireerd op het taarten bak programma Taarten van Abel- had ik een aantal jaar geleden al eens ontdekt, maar erna nooit meer bezocht. Bij deze kleurrijke koffietent eet je de lekkerste taart van de Pijp en moet je als je in de buurt bent echt eens bezoeken.

Met dank aan een behoorlijke jetlag en lange vliegreis heb ik Koningsdag vorige maand over moeten slaan, dus besloot ik om Bevrijdingsdag maar extra goed te vieren. Ondanks de lage temperatuur en mijn eeuwige eigenwijze idee dat het heus wel mee zou vallen met de kou en een dun jasje en shirtje prima konden, (lees klappertanden all day long) heb ik een hele leuke dag gehad bij het gezellige festival, Amsterdams Verbond.

Terrasjes, terrasjes en nog meer terrasjes tijdens een heerlijk dagje in Delft. Tja, het is nou eenmaal mijn hobby en als de zon dan toch schijnt dan moet je er goed van genieten, zullen we maar zeggen hè? 😉

Halverwege mei was de eerste, échte, warme dag, waarop we de bikini’s weer te voorschijn konden halen. En wat doe je dan? Dan geef je jezelf natuurlijk een dagje vrij van school om te genieten van het zonnige strand, waar het omdat het midden in de week was, ook nog eens heerlijk rustig was. Eén en al genieten.

Helaas kon dat genieten op het strand niet de hele dag duren, want in de middag en avond moest er gewoon weer gewerkt worden op een event in het Eye filmmuseum. Nee, nee ik zit heus niet alleen maar op het strand en het terras. Alhoewel ik zodra ik de kans krijg me er natuurlijk graag begeef. 😉 Op het pondje onderweg naar Amsterdam-Noord genoot ik nog eventjes van de warme zon.

Later die week ging ik samen met een collega op pad voor mijn werk bij BULAGGI om weer een aantal leuke social mediafoto’s te maken. Zo leuk altijd, dit soort dagen.

Deze maand ontdekte ik bij toeval een erg leuk én lekker pizza tentje in de Pijp, genaamd Sugo. Bij Sugo kun je terecht voor de meest heerlijke en verse pizza slices die je zowel kunt afhalen als ter plekke op kunt eten. Er-rug lekker en ook nog eens gezellig!

Afgelopen weekend ging ik een lekker lang weekend weg in eigen land. We verbleven in een gehucht nabij de Belgische grens, met meer koeien dan mensen, slechts één gezellig restaurant en amper wifi en ik kan je vertellen, het was héérlijk. De omgeving was prachtig, er bevond zich een groot meer met strand op steenworp afstand van ons huisje en, niet geheel onbelangrijk, het weer was met een gemiddelde 30 graden natuurlijk werkelijk perfect. Ik vond het zo lekker om even helemaal weg te zijn van alle drukte en even niet bereikbaar te zijn, ik kan het iedereen aanbevelen!

Kortom, mei was weer een heerlijke maand en ik hoop dat juni minstens net zo zonnig en fijn gaat worden.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply