5 x hotspots in Den Haag die je niet wilt missen

Blog post

Als er een stad is waar je goed kunt eten, is het wel Den Haag. Welke plekken mag je niet missen in deze stad met haar oneindige aanbod aan restaurants en cafés? Soraya Koendjbiharie van Work Vacation Vibes heeft haar favoriete hotspots in Den Haag voor je op een rijtje gezet.

1. The Gyros Club

The Gyros Club staat wat mij betreft stipt op één in mijn rijtje favoriete restaurants. Sexy streetfood en classy cocktails. Dat is wat ze beloven, dat is wat je krijgt én nog veel meer. Toplocatie, top aankleding en wat voor mij het belangrijkste is: top service. Je kunt duidelijk merken dat het personeel getraind is in de Griekse manier van gastvrijheid. Lockdown of niet, dit is dé hotspot voor de meest originele cocktails, oesters, pita gyros en koffie.

The gyros club, hotspots den haagFotocredit: Waldo Koendjbiharie 

2. Vietstreet

Waan je in Vietnam en geniet van de heerlijke smaakvolle gerechten. Of je nu gaat voor een traditionele loempia voor de lekkere trek of een warme Phô voor de grote honger, Vietstreet heeft het.

Op zoek naar meer hotspots in Den haag? Bezoek dan ook eens deze strandtenten in Scheveningen.

3. Five Points

Een intieme cocktailbar die je meeneemt naar de jaren ’20. Geniet van een pre-prohibition cocktail die met aandacht speciaal voor jou wordt klaargemaakt. Ik heb hier menig woensdag/donderdag/vrijdagmiddagborrels gehouden. Dit pareltje zit verborgen in een zijstraat van ’t Plein.

4. Boutique Hotel Corona

Wat ik in het buitenland altijd doe, is borrelen/dineren bij hotels. Waarom niet in mijn eigen stad? Hier is niet zo druk omdat iedereen op de Grote Markt (bij tip 1) of op ’t Plein (bij tip 3 in de buurt) zit. Lekkere biertjes en bitterballen vind je in Hotel Corona.

5. Foodhallen

Den Haag kent niet één, niet twee, niet drie, maar tenminste vijf foodhallen! Hieronder een overzicht van de foodhallen die het bezoeken waard zijn. Mocht je met de eerste vier tips het centrum van Den Haag al hebben uitgespeeld, tip ik je graag ook de gloednieuwe foodhallen aan zee in Kijkduin en Scheveningen (A en F). Makkelijk te bereiken vanuit het centrum.

A) Foodcourt Daily Taste

B) Foodhall Minglemush

C) Foodcourt Hofhouse

D) Foodhallen Den Haag

F) Foodboulevard de Pier

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *