Food & health | Aarbei-banaan smoothie

Blog post

Of je het nou als ontbijt, lunch of tussendoortje neemt, een frisse smoothie is lekker op ieder moment van de dag. Ikzelf vind een smoothie een handige uitkomst op momenten waarop ik even iets minder tijd heb, maar toch graag iets gezonds binnen wil krijgen, waar ik ook nog eens lang vol van zit. Gemakzuchtig als ik ben, greep ik altijd weer terug op dezelfde standaard smoothies, dus vond ik het tijd worden voor verandering.

Ik besloot een aantal gezonde en vooral ook lekkere ingrediënten bij elkaar in de blender te gooien en voilà: een heerlijke, gezonde smoothie, die ook nog eens goed vult.

Voor twee glazen heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 6 aardbeien
  • 1 banaan
  • een flinke scheut yoghurt
  • 3 eetlepels havermout
  • scheutje water

Als je dan toch op de gezonde tour bent, in dit artikel deel ik mijn favoriete workouts met je.

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *