Barmhartig | de koffiespot van Zeeburg

Blog post

Goede koffie? Check. Een snel werkende WiFi-verbinding? Check. Fijn interieur? Check. Nee, ik kan weinig redenen bedenken om de op Zeeburg gelegen koffiespot Barmhartig niet te bezoeken. Al moet je wel even weten waar het zit. Zonder dat je het door hebt, loop je deze hotspot namelijk met gemak voorbij. En dat is zonde! Barmhartig bevindt zich boven een Cross fit gym en is daarmee de ideale plek om op te laden na een stevige workout.

Laatste update: augustus 2020

Werk je vaak buiten de deur? Zet deze 5 in Amsterdam-Oost gelegen flex werkplekken maar op je lijstje.

Sla je de workout liever over? Ook dan ben je bij Barmhartig aan het juiste adres. Vooral onder freelancers is Barmhartig een geliefde plek om de laptop open te klappen en in alle rust te werken, onder het genot van een lekker bakkie natuurlijk.

Mocht freelancen net zo min jouw ding zijn als cross fit, ben je natuurlijk even goed welkom. Het sfeervolle interieur, de relaxte vibe en aardige bediening maken van Barmhartig een heerlijke plek, buiten de drukte van het centrum.

Adres: Veemkade
Openingstijden: ma t/m vr: 8.45 – 16.00 uur, za en zo: 9.00 – 16.00 uur.

Opzoek naar meer hotspots in Amsterdam? Bekijk dan eens het overzicht met lunchspots in Amsterdam.

Natuurlijk is Amsterdam het leukst wanneer de zon schijnt. Maar ook op regenachtige dagen valt er genoeg te beleven. Op zoek naar inspiratie? Dit is wat je allemaal kunt doen in Amsterdam met regen.

barmhartig Amsterdambarmhartig, koffie Amsterdam

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *