Hotspot Amsterdam-Oost | Box Sociaal

Blog post

Sinds Box Sociaal een jaar geleden haar deuren opende, is het gezellige Amsterdam-Oost een hotspot rijker. Er is werkelijk geen een keuken die ik mij kan bedenken die je niét in Amsterdam kunt vinden, maar de Australische keuken, die had ik nog niet eerder gezien.

Benieuwd naar meer hotspots in deze buurt? Bekijk dan eens het overzicht van mijn vijf favoriete flex werkplekken in Amsterdam-Oost.

Zoals ze het zelf beschrijven, is het idee achter Box Sociaal het samenbrengen van mensen onder het genot van goed eten en drinken. En goed eten en drinken, dat kun je hier zeker, en wel met een Australisch tintje. Zo kun je bijvoorbeeld ontbijten met de Bondi Breakfast Bowl of later op de dag genieten van hun juicy cocktails. Alle gerechten die bij Box Sociaal geserveerd worden, zijn ter plekke bereid en bestaan enkel en alleen uit verse ingrediënten.

Benieuwd naar meer leuke hotspots in Amsterdam? Bekijk dan eens het overzicht met 11 x lekkere lunchspots in Amsterdam.

Wie bij een Australisch concept denkt dat hier enkel vleesgerechten op de kaart staan, heeft het mis, want ook voor vega(n)’s zijn er tal van opties. Kortom, bij Box Sociaal geniet je van lekker eten in een chille, Australische vibe.


By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *