5 x de leukste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen

Blog post

De winter, ik blijf er een haat liefde relatie mee houden. Wanneer ik onder vijf kleedjes op de bank zit, voorzien van een cheesy kerstfilm, kop warme chocolademelk en kerstkransjes binnen handbereik, kan ik mijn geluk niet op. Wanneer ik een dag later in de kou op de vertraagde trein sta te wachten (want regendruppels op het spoor) en de grijze lucht met de minuut dreigender oogt, ben ik minder enthousiast. Ik mag dan niet de allergrootste fan van de temperaturen tijdens dit seizoen zijn, van de feestdagen ben ik dit des te meer! Wanneer de straten weer gevuld zijn met kerstversiering en kerstliedjes door de speakers galmen, ben ik al mijn winterleed in één klap vergeten. 

Toch rest ieder jaar weer dezelfde vraag: welke cadeaus moet je nu weer gaan kopen? Je vader heb je inmiddels al drie jaar op rij een nieuwe iPad hoes gegeven en het douchegel pakket voor je moeder wordt zo langzamerhand ook een beetje afgezaagd. Kortom: dit jaar wil je met een origineel cadeau aankomen. Maar waar haal je de tijd vandaan om een echt leuk cadeau te shoppen tijdens deze drukke maand? Om dit probleem iets te vergemakkelijken, heb ik de research alvast gedaan. Zo hoef jij het alleen nog maar in je online mandje te doen en onder de kerstboom te leggen! 

Voor je zus

In de zoektocht naar een cadeau kom ik ieder jaar opnieuw tot de conclusie dat ze eigenlijk alles al heeft en blijf ik mij over de overige opties afvragen of dit eigenlijk wel haar smaak is en of ze hier überhaupt iets aan heeft. Herkenbaar? Gooi het dit jaar daarom eens over een andere boeg en geef haar een mooie pyjama. Hier maak je bijna iedere vrouw blij mee en is (voor mij althans) iets waar ik zelf liever niet te veel geld aan uitgeef. Extra leuk om er een te krijgen dus, zoals dit koperkleurige exemplaar van Anna+Nina. 

Voor jezelf

Je mag dan voor iedereen druk in de weer zijn met het inslaan van de leukste cadeaus, ook voor jou zal (hopelijk) iets moois onder de kerstboom liggen. Nu kun je heel bescheiden afwachten wat Santa dit jaar weer voor jou in petto heeft, maar je kunt het lot ook een handje helpen, door jouw kerstwens subtiel door te laten schemeren. Zo hoef je dit jaar eens niet met je meest neppe glimlach je ouders te bedanken voor dat boek waarvan je op voorhand al weet dat je het toch nooit zal gaan lezen. Geen inspiratie? Wat dacht je van een nieuw paar sneakers? Mijn persoonlijke favoriet van dit moment is de roze Nike Cortez. Het design is vrouwelijk, maar sportief en niet te grof, waardoor ze ook leuk onder een rokje of jurkje staan. Wat mij betreft is de schoen een echte eye-catcher die zowel in winter als zomer de finishing touch van iedere look is.

Voor je vriend/broer

Allicht nog lastiger dan een cadeau voor je zus, is het vinden van een cadeau voor je broer of vriend. Speel op save en ga voor een geur, zoals Boss van Hugo Boss. De geur is niet te zwaar en ruikt heerlijk fris, waardoor er weinig mannen zullen zijn waarbij dit parfum niét goed staat. In het geval van je vriend is dit natuurlijk niet alleen fijn voor hemzelf, maar ook voor jou. Een win-win-situatie dus. 

Voor je moeder

Ik weet niet hoe het me jou zit, maar bij mij is mijn moeder degene voor wie ik met het meeste plezier opzoek ga naar een cadeau. Onze smaken komen redelijk overeen een wat ik ook koop, ze al altijd in ieder geval doen álsof ze er blij mee is. Toch lijkt het ieder jaar weer een grotere opgave om met een origineel cadeau aan te komen. In mijn zoektocht naar een cadeau stuitte ik op iets waar bijna iedere vrouw blij van wordt: Rituals geurstokjes. De geurstokjes verspreiden een heerlijke geur en zien er ook nog eens erg stijlvol uit. Zeg nu zelf: daar wordt toch iedere moeder blij van?

Voor je vader

Het mag dan lastig zijn een goed cadeau voor je broer of vriend te vinden, voor je vader is dit vaak nóg een stapje lastiger. Met woonaccessoires hoef je bij de meeste vaders niet aan te komen en ook voor een kledingstuk zullen de meeste vaders niet erg warm lopen. Maar wat dan wel? Is je vader een echt gadgetfreak? Investeer dan eens iets meer geld in zijn cadeau of bundel je krachten met je broers en zussen en geef een smartwatch, zoals dit shiny exemplaar van Huwaï.

Merry Christmas!

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *