Yara’s Diary | April

Blog post

Hi! We leven inmiddels alweer halverwege mei, maar toch blik ik nog even terug op de maand april. De maand waarin de zon eindelijk weer tevoorschijn kwam en die dikke winterjas eindelijk weer de kast in kon. (Om hem er vervolgens nu weer uit te halen, maar hé dat is een ander verhaal.) Ook was april de maand waarin ik een nieuwe baan vond! Daar moest natuurlijk op gedronken worden en dat deed ik dan ook zeker. Want ja, ik geniet nu eenmaal net iets meer van een zonnige dag wanneer ik dit vanaf een terras in de zon doe. 

Hotspots

koffie amsterdam, fotodagboek, april
Wie mijn Yara’s Diary’s al wat langer leest, weet inmiddels: ik breng mijn vrije tijd graag door in de horeca. Ook deze maand was hier geen uitzondering op.

Linksboven: Een gezellig koffietentje is voor mij niet alleen een plek om bij te kletsen met vriendinnen. Ook werken doe ik hier graag. Benieuwd naar mijn favoriete flexwerk plekken in Amsterdam-Oost? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. 

Rechtsboven: Een dag zonder cappuccino… Nee, dat laat ik niet gauw gebeuren. Onlangs ontdekte ik SLA op de Haarlemmerdijk. De ideale werkspot waar ze ook nog eens heerlijke koffie serveren. Ik ben fan. 

Linksonder: Zoveel fijne spots als ik inmiddels ontdekt heb in Amsterdam, zo weinig ken ik er in Rotterdam. Daar gaat waarschijnlijk snel verandering in komen, want sinds kort heb ik hier een baan! Eerder deze maand nam een vriend mij mee naar het in Rotterdam gelegen Amehoela. Een gezellige bar met een fijne, relaxte sfeer. Kan ik die in ieder geval alvast van mijn lijstje strepen. 

Rechtsonder: Koffie in de zon. Bestaat er een fijnere combinatie dan dit?

Spring vibes

bollenvelden, tulpen, april
De tulpenvelden in bloei is voor mij toch wel het ultieme lentegevoel. Alhoewel ik een beetje jeuk krijg van alle duizenden insta-foto’s die hierin gemaakt worden (sorry, nothing personal), kan ik hier vanuit de trein erg van genieten. 

lente nederland, april
Deze foto maakte ik tijdens een rondje hardlopen. Iets waar ik ook ineens een stuk meer zin in heb, nu de dagen weer langer zijn.

Night out

uitgaan utrecht
Ready for a night out met lieve Chantal.

Cava bar Utrecht, drankjes utrecht
We begonnen onze avond bij Bar Cava in Utrecht. Mocht je deze sfeervolle hotspot nog niet kennen, ga d’r dan zeker eens langs. En ja, ze hebben veel meer dan alleen cava. Ben je de bob of drink je liever geen alchohol? Bij deze hotspots drink je de lekkerste alcoholvrije cocktails in Amsterdam. 

Mercedes

mercedes, mercedes-benz, mercedes-benz evenement
Eind deze maand mocht ik weer een dag werken voor Mercedes op het circuit van Zandvoort. Afgelopen oktober stond ik hier ook en mocht ik zelfs een stukje mee racen op het circuit. Oh wat zou ik graag ooit in zo’n mooie auto willen rijden. Helaas voor mij moet ik het voorlopig gewoon nog met mijn fiets en ov-kaart doen. Ach, wie het kleine niet eert.. 

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *