Follow:
Outfits

OUTFIT | Faux fur favourites

Al vanaf kinds af aan heb ik een zwak voor alles met nep bont. Van aaibare notitieboekjes tot fluffy oorwarmers, alles wat voorzien is van een bonte laagje steelt onmiddellijk mijn hart. Iets wat al tot de nodige miskopen heeft geleid, want hoe erg ik ook tegen echt bont ben, het nadeel van nep bont is echter wel dat het niet altijd even lang mooi blijft. Gelukkig is dit niet het geval met een van mijn absolute faux fur favourites, mijn (neppe) bontjas. In deze look style ik de jas met een aantal andere winterse favorieten.

In deze outfit combineer ik mijn bontjas, afkomstig van Bershka met een al net zo fluffy trui van Stradivarius, mijn flared pants van Subdued en mijn chelsea boots. Stuk voor stuk, heerlijke, warme items, die ook nog eens erg comfortabel zitten.

Outfit inspiratie voor meer winterse looks vind je hier.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Tiff

    Echt een onwijs leuke outfit! Ik vind je broek ook zo gaaf.

    Liefs,

    16 maart 2018 at 15:28
  • Leave a Reply