Fashion | Faux fur favourites

Blog post

Al vanaf kinds af aan heb ik een zwak voor alles met nep bont. Van aaibare notitieboekjes tot fluffy oorwarmers, alles wat voorzien is van een bonte laagje steelt onmiddellijk mijn hart. Iets wat al tot de nodige miskopen heeft geleid, want hoe erg ik ook tegen echt bont ben, het nadeel van nep bont is echter wel dat het niet altijd even lang mooi blijft. 

Gelukkig is dit niet het geval met een van mijn absolute faux fur favourites, mijn (neppe) bontjas. In deze look style ik de jas met een aantal andere winterse favorieten, zoals mijn heerlijke fluffy roze trui en mijn flared pants. Stuk voor stuk, heerlijke, warme items, die ook nog eens erg comfortabel zitten.

Jas: Bershka | Trui: Stradivarius | Flared pants: Subdued | Chelsea boots: Boots Amsterdam

Outfit inspiratie voor meer looks vind je hier.

By Yara

Previous Post

Next Post

1 comment

  • Tiff

    16 maart 2018 at 15:28

    Echt een onwijs leuke outfit! Ik vind je broek ook zo gaaf.

    Liefs,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *