10 x flex werkplekken in Amsterdam

Blog post

Wie regelmatig buiten de deur werkt, kent als geen ander het belang van een goede en inspirerende werkplek. Benieuwd waar in Amsterdam ze de snelste Wi-Fi hebben, de beste koffie serveren en je het fijnst kunt werken? Wij hebben het voor je uitgezocht en het overzicht van de fijnste flex werkplekken in Amsterdam voor je samengesteld!

Benieuwd naar meer flex werkplekken? Bekijk dan ook eens het overzicht met flex werkplekken in Amsterdam-Oost.

1. 30 ML

Midden in de Spaarndammerbuurt, grenzend aan het Westerpark, bevindt zich 30ML. Voor koffieliefhebbers de ideale plek om de laptop open te klappen. Want goede koffie zetten, dat kunnen ze hier wel! De koffie wordt gemaakt van bonen afkomstig uit de eigen branderij in Utrecht en is de perfecte brandstof voor een productieve werkdag.

Van Noordtstraat 26

30 ML amsterdam

2. Barmhartig

Goede koffie? Check. Een snelle WiFi-verbinding? Check. Fijn interieur? Check. Nee, er zijn weinig redenen te bedenken om de op Zeeburg gelegen koffiespot Barmhartig niet te bezoeken. Al moet je wel even weten waar het zit. Zonder dat je het door hebt, loop je deze hotspot namelijk met gemak voorbij. En dat is zonde!

Veemkade 1288

barmhartig amsterdam

Dit zijn de lekkerste vegan restaurants in Amsterdam

3. The Hoxton

Een hotel lobby klinkt misschien niet als de meest voor de hand liggende plek om je laptop open te klappen, maar niets is minder waar. De sfeervolle hotelbar van The Hoxton is met haar huiskamer-achtige sfeer een ideale werkplek. Plof neer op een van de knusse banken voor een meeting of klap je laptop open aan de grote leestafel.

Herengracht 255

The Hoxton Amsterdam

4. Bar Bouwmeester

Honger gekregen van al dat harde werken? Dan ben je bij Bar Bouwmeester aan het juiste adres. Van het uitgebreide Bar Bouwmeester ontbijt, bestaande uit een verse croissant, yoghurt met huisgemaakte granola en sap naar keuze, tot burgers en borrelhappen. Bij het in de Rivierenbuurt gelegen Bar Bouwmeester serveren ze de hele dag door heerlijke gerechten. Tel daar de sfeervolle inrichting en goede vibe bij op en je snapt waarom dit de ideale plek voor een dag hardwerken is.

Rijnstraat 36

Bar Bouwmeester amsterdam

5. White label coffee

Net als bij het hierboven genoemde 30ML, kun je bij White label coffee terecht voor een perfect bakkie pleur, gemaakt van eigen gebrande bonen. Neem plaats naast de andere flex werkers aan de grote houten tafel, in een wederom perfect gestijld interieur.

Jan Evertsenstraat 136 // Zonneplein 4

flex werkplekken in amsterdam

6. Coffee & Coconuts

Voel je even een digital nomad op Bali, in plaats van een flex werker in Amsterdam, bij het topische Coffee & Coconuts. Neem plaats aan een van de tafeltjes en geniet van een vers gebrouwen kop koffie, coconut bowl of sandwich.

Ceintuurbaan 282-284

coffee & coconuts amsterdam

7. T’s

Naast de vele koffiebars die Amsterdam rijk is, beschikt de stad ook over een heuse theebar. Het in West gelegen T’s is geen suffe plek met kitscherige Engelse kopjes en gebloemde tapijten, maar een mooie stijlvolle tent, waar thee van over heel de wereld geserveerd wordt en je ook nog eens fijn kunt werken.

Jan Evertsenstraat 89

T's Amsterdam

8. Kanarie Club

Kanarie Club is gevestigd in de Hallen en vormt daarmee een erg inspirerende werkplek. Dankzij de grote ruimte is hier (bijna) altijd plek en het vele licht wat naar binnen valt, bezorgt je zelfs op de meest grijze dagen een vrolijke bui. En houdt je laptop het aan het einde van de dag voor gezien? Dankzij de vele stopcontacten ben je de hele dag voorzien van batterij!

Bellamyplein 51

9. Bartack

Gelegen aan de Postjesweg en op struikel afstand van het Rembrandtpark bevindt zich Bartack. Mede dankzij haar huiskamer-achtige sfeer een erg fijne plek, waar je naast werken ook nog eens geweldig kunt ontbijten.

Postjesweg 124

flex werkplekken in amsterdam

10. Zoku

Het in Oost gelegen Zoku is niet alleen een werkplek, maar ook een hotel. Een erg inspirerende plek waar je zowel alleen als met een team een werkplek kunt huren. Dat wie hard werkt goed moet eten, snappen ze bij Zoku maar al te goed. Je vindt hier dan ook een geweldig ontbijt- en lunchbuffet.

Zoku Amsterdam

 

flex werkplekken in amsterdam

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *