6 x fijne flex werkplekken in Amsterdam-Oost

Blog post

Flex werkplekken, we kunnen niet meer zonder. Of je nu je scriptie aan het schrijven bent, werkzaam bent als freelancer of gewoon simpelweg zo nu en dan buiten je grijze kantoorruimte wilt werken. Anno 2020 werken we massaal vanuit koffietentjes en andere flex werkplekken. Kop koffie binnen handbereik, relaxt muziekje op de achtergrond en knallen maar. In de grote steden schiet de een na de andere flex werkplek slash koffiebar de grond uit. Hartstikke fijn natuurlijk, maar waar werk je nou het prettigst?

 Favoriete flex werkplekken in Amsterdam-Oost

Laatst bijgewerkt: augustus 2020

Note: De cafés in deze lijst zijn niet uitsluitend bedoeld als flex werkplek, maar flexwerkers zijn hier zeker welkom.

1. Bar botanique
De ideale plek tegen een winterdip. De naam verklapt het al, bij Bar Botanique waan je je even in de tropen. Op grijze, regenachtige dagen verstop ik mij het liefst met mijn laptop achter een van hun grote tropische planten. Fijn muziekje op de achtergrond en voor ik het weet, heb ik mijn to-do list afgewerkt.

Flex werkplekken Amsterdam

2. Benji’s
De Wibautstraat mag dan niet de mooiste straat van Amsterdam zijn, fijne koffietentjes, daar heeft de straat geen gebrek aan. Eén van die plekken is Benji’s. Bij Benji’s vind je vooral doordeweeks veel achter een MacBook verstopte, hardwerkende mensen. De perfecte plek voor wie zich graag tussen gelijkgestemde begeeft.

3. Coffee and Friends (gesloten)
Eén van de meest knusse cafés van de stad. Dat is hoe Coffee and Friends het best te omschrijven valt. De relaxte sfeer die er hangt, is één van de redenen dat ik hier graag kom. Tel hier de knusse inrichting bij op en je begrijpt waarom je hier heen wilt.

Benieuwd naar nog meer leuke hotspots in Amsterdam-Oost? Ga dan eens langs bij Box Sociaal.

4. Louie Louie
Stijlvol interieur, grote ramen en heerlijk eten. Dat is Louie Louie in een notendop. Waar je hier ‘s avonds voor een hapje en drankje komt, is het hier overdag prima vertoeven met je laptop. Ook – of eigenlijk vooral – op zonnige dagen is dit een heerlijke plek, met dank aan het ruime, zonovergoten buitenterras en de grote ramen.

louie louie amsterdam

5. The Breakfast Club
Hier kom je natuurlijk voor de heerlijke chicken waffles of versgebakken pancakes, maar dat is niet de enige reden voor een bezoekje aan de op de Wibautstaat gelegen vestiging van The Breakfast Club. The Breakfast Club is namelijk ook perfect geschikt als workspot.

6. STAN&CO
Niet zo’n ochtendmens? STAN&CO ook niet. Dagelijks kun je hier vanaf 12 uur aanschuiven aan de een van de grote koffietafels, waar je onder het genot van een kop koffie kunt werken aan jouw master piece. De ideale werkplek dankzij de vele stopcontacten, snelle Wi-Fi verbinding en vele hoekjes om in alle rust aan de slag te gaan.

flex werkplekken amsterdam

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *