Hotspot Amsterdam-Noord | Hangar

Blog post

En toen was het ineens halverwege september en was de zomer zo goed als voorbij. Al mogen we met een heerlijke, warme zomer als deze absoluut niet klagen, toch hoop ik stiekem dat ons kikkerlandje nog een paar warme nazomerdagen in het verschiet heeft liggen. Zonnige dagen waarop de zonnebrillen nog een laatste keer te voorschijn kunnen komen en op het terras van een koud drankje genoten kan worden. En ja, waar doe je dit nu beter dan bij één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam-Noord, het stadsstrand Hangar.

Natuurlijk is Amsterdam het leukst wanneer de zon schijnt. Maar ook op regenachtige dagen valt er genoeg te beleven. Op zoek naar inspiratie? Dit is wat je allemaal kunt doen in Amsterdam met regen.

Tot mijn grote verdriet ontdekte ik deze tropische hotspot pas aan het einde van de zomer, want anders wist ik wel waar ik iedere zonnige minuut had doorgebracht. Bij Hangar kun je op het terras – of nog beter: onder de wuivende palmen op het bijbehorende stadsstrand – genieten van goed eten en drinken, terwijl op de achtergrond de fijnste zomerbeats door de speakers klinken. Do I need to say more? Kortom, de perfecte hotspot voor een zonnige dag.

Mocht die warme nazomer toch niet meer in het verschiet liggen, wees dan niet getreurd, want ook tijdens de winter- en herfstperiode is het goed vertoeven bij Hangar. Op koude dagen is het terras namelijk voorzien van twee grote vuurkorven, waardoor je nog steeds buiten kunt zitten. Wie dit toch iets te koud vindt, kan binnen in het gezellige restaurant plaatsnemen.

Hangar bevindt zich op de Aambeeldstraat 36 en is van zondag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 03.00 uur.

Benieuwd naar meer leuke hotspots in Amsterdam? Bekijk dan eens het overzicht met 11 x lekkere lunchspots in Amsterdam.

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *