Hotspot Zwolle | Hartje Zwolle

Blog post

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende stad voor een dagje weg, maar daardoor zeker niet minder leuk: Zwolle! Ondanks het feit dat deze stad zich op slechts iets meer dan een uur reizen van Amsterdam bevindt, was ik hier al jaren niet meer geweest. Tijd voor verandering!

Na aankomst in de stad viel het mij meteen op dat Zwolle stikt van de leuke winkels en gezellige terrassen. Eén van deze plekken is de lunchspot Hartje Zwolle. Hartje Zwolle bevindt zich op steenworp afstand van de winkelstraat van Zwolle en is alleen al om haar sfeervolle inrichting en het zonnige buitenterras zeer de moeite waard. En dan heb ik het nog niet eens over het eten gehad. De foto bovenaan dit artikel verklapt het misschien al een beetje, maar my god wat staat hier veel lekkers op het menu.  Het leukste van alles? Bij Hartje Zwolle krijg je de kans om van al dat lekkers iets te proeven. Net als ik het probleem nooit te kunnen kiezen tussen alle verschillende gerechten? Dan heb ik goed nieuws voor je: bij Hartje Zwolle hoéf je namelijk niet te kiezen! De vele verschillende gerechten zijn namelijk van klein formaat, waardoor je de verschillende opties met elkaar kunt combineren. Kijk, daar word ik nou gelukkig van.

Adres: Burgemeester Drijbersingel 67, Zwolle
Openingstijden Hartje Zwolle: zondag en maandag 11.00 – 18.00 uur, dinsdag 10.00 – 18.00 uur, woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 20.00 uur.

Benieuwd naar mijn andere favoriete lunchspots? In dit artikel verklapt ik je 11 lekkere lunchspots in Amsterdam. 

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *