Cottoncake | De Pijp Amsterdam

Blog post

Verkies jij kleinschalige boutiques en conceptstores boven grote modeketens als ZARA en H&M? Dan ben je in de Amsterdamse Pijp aan het juiste adres. De buurt stikt van de kleine boutiques en vintage winkels, de één nog hebberigmakender dan de ander. Eén van de in de Pijp gelegen parels is Cottoncake. Een stijlvolle concept store met een Instagram waardig interieur, gelegen op struikel afstand van de Albert Cuypmarkt.

Laatste update: september 2020

Cottoncake is met haar heerlijke koffie, het lichte interieur en de stijlvolle kleding en accessoires een concept store waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen. Alles wat bij hier verkocht wordt, is geïnspireerd op reizen en de passie voor het ontdekken van nieuwe dingen. Ander fijn voordeel: het eten en drinken dat ze serveren, wordt bereid met zoveel mogelijk verse en lokale producten.

Adres: Eerste van der Helststraat 76-hs
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.30 uur, zaterdag en zondag: 10.00 – 18.00 uur.

Benieuwd naar de andere must visit places in deze buurt? Bekijk dan ook eens het overzicht met 12 x hotspots in de Pijp.

cotton cake amsterdam, de pijp

Wil je op de hoogte blijven van alle tips en hotspots in Nederland en daar buiten? Vergeet mij dan niet te volgen op Instagram!

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *