Follow:
Hotspots, Tips

Hotspot Amsterdam | Hangar


Ondanks dat ik momenteel zelf niet in Nederland ben, hoor ik van familie en vrienden met grote regelmaat dat het nu echt klaar is met de Nederlandse zomer. Al heb ik ons koude kikkerlandje momenteel tijdelijk voor Zuid-Afrika verruilt, toch hoop ik natuurlijk dat Nederland nog een paar warme nazomerdagen in het verschiet heeft, waarop de zonnebrillen nog een laatste keer te voorschijn kunnen komen en er op het terras van een koud drankje genoten kan worden. En ja, waar doe je dit nu beter dan bij één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam-Noord, het stadsstrand Hangar.

Tot mijn grote verdriet ontdekte ik deze tropische hotspot pas aan het einde van de zomer, want anders wist ik wel waar ik iedere zonnige minuut afgelopen zomer had doorgebracht. Bij Hangar kun je op het gezellige terras of – nog fijner – op het aangrenzende strandje onder de palmbomen genieten van een koud drankje, terwijl je de fijnste zomerse deuntjes op de achtergrond hoort. Do I need to say more? Kortom, de perfecte hotspot voor een zonnige dag.

Mocht het weer nu toch niet meer bijtrekken? Wees dan niet getreurd, want ook in de koudere maanden kun je op het terras van Hangar terecht. In de winter is het terras namelijk voorzien van twee grote openhaarden, waardoor je nog steeds buiten kunt zitten. Voor wie dat toch een beetje te koud is, is het binnen in het restaurant van Hangar ook prima vertoeven.

Hangar bevindt zich op de Aambeeldstraat 36 en is van zondag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 03.00 uur.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply evelien

    Ah wauw wat ziet het er tof uit! Ik ga hem onthouden.
    Liefs,
    Evelien

    6 september 2017 at 08:32
  • Leave a Reply