La Más Bonita | Hotspots Valencia

Blog post

Dat je in Valencia weinig moeite hoeft te doen voor het spotten van een gezellig restaurant, is geen nieuws. Toch kan het vinden van een geschikte spot aan het strand zo nu en dan nog een best lastige opgave zijn. Gelukkig is daar La Más Bonita. Een zomerse beachclub met een Pinterest-waardige inrichting, waar je naast lekker ook gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. Een fijne afwisseling met alle olierijke tapas gerechten waar je de rest van de vakantie waarschijnlijk volop van zal genieten.

Laatste update: november 2020

La Más Bonita bevindt zich aan het strand van Patacona en beschikt over het ultieme vakantiegevoel. Terwijl jij turend over de zee tot rust komt, voorziet het aardige personeel je van verse sapjes en smoothies en heerlijke broodjes en salades. Wat wil een mens nog meer? Deze zomerse spot bevindt zich aan het eind van de boulevard en is het makkelijkst te bereiken per fiets.

Bekijk hier het gehele overzicht van hotspots in Valencia en zet deze 6 koffietentjes in Valencia ook maar alvast op je lijstje.

Adres: 11 Passeig Marítim de la Patacona
Openingstijden: zo t/m do: 08.30 – 22.00, vr – za: 08.30 – 23.00

Op zoek naar inspiratie voor een vakantie in eigen land? Wat dacht je van een weekend weg naar een van de vele Fletcher hotels?

La Más Bonita Valencia

You may also like

By Yara

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *