5 x waarom de nieuwste iPhones je leven beter maken

Blog post

Altijd en overal

Foto’s maken, ik doe het overal en altijd. Er gaat geen koffiedate met vriendinnen voorbij, zonder dat ik ze voorafgaand aan het nemen van de eerste slok koffie vriendelijk, doch dringend verzoek hier even mee te wachten, omdat ik dit gezellige tafereeltje eerst wil vastleggen. Ik geef toe, ook ik word soms een beetje moe van mezelf. Toch vind ik niets leuker dan door oude foto’s op mijn telefoon te scrollen en deze momenten in mijn hoofd nog eens te beleven.

Goede camera

Een goede camera is hierbij natuurlijk onmisbaar. De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik de foto’s die ik met mijn telefoon neem, nog met de iPhone 6s maak (die overigens over een prima camera beschikt). Toch maakt mijn Instagram-hart een klein sprongetje bij het zien van de fotokwaliteit van de nieuwste iPhones.

Waarom de nieuwste iPhones je leven beter maken

Welke iPhone ik het allerliefst zou willen bezitten? Een van de in 2018 gelanceerde nieuwe modellen: de Xs, Xs Max of de Xr. Maar ook de eerder verschenen iPhone 8, 8 plus en X zijn bepaald niet de minste modellen. Twijfel je nog over het aanschaffen van een nieuwe iPhone? Dan heb ik hier vijf redenen waarom de meest recente iPhones je leven simpelweg beter maken.

1. De kleur: We blijven nu eenmaal vrouwen. Een telefoon mag nog zo goed zijn, als de kleur je niet aanstaat, is er toch weinig lol aan. Nu bood Apple altijd al de keuze uit verschillende kleuren, maar bij de nieuwste types is deze keuze nog nét iets uitgebreider. Zo is  de iPhone Xr bijvoorbeeld zelfs in koraalkleur beschikbaar.

2. Haarscherp scherm: Naast appen, bellen en Instagrammen gebruiken we onze telefoon ook steeds vaker voor het kijken van Netflix en YouTube en dan is het wel zo fijn als je alles lekker scherp kunt zien. Met de nieuwste modellen ben je hier in ieder geval van verzekerd.

3. Nóg betere camera: Die camera.. Het is al uitgebreid aan bod gekomen, maar een goede camera is in mijn ogen toch echt een van de grootste pluspunten. Naast de portretmodus en het bijbehorende portretlicht, zijn de iPhone Xs, Xs Max en Xr ook nog eens voorzien van een diepte regeling. Als dat geen mooie foto’s worden, weet ik het ook niet meer..

4. Portretlens in de front camera: Naast de portretlens in de camera aan de achterzijde, is bij de nieuwste modellen ook de front camera voorzien van een portretlens. Dat betekent picture perfect selfies!

5. Draadloos oplaadbaar: Wie kent het probleem niet? Sta je in de middle of nowhere, valt je telefoon plots uit. Niets vervelender dan dat. Gelukkig zijn de nieuwste modellen voorzien van een lange batterijduur, die ook nog eens draadloos oplaadbaar is.

Wat mij betreft geen reden voor twijfel meer! Mocht je nog wat meer informatie willen, alles over de nieuwste iPhone-modellen lees je hier.

Op zoek naar inspiratie voor nieuwe apps? Wat dacht je van een augmented reality stadstour.

Beeldmateriaal: Pexel

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *