5 x koffie to go Amsterdam Zuid

Blog post

“Hoe was je weekend?” “Ja weer lekker een rondje gewandeld en koffie gehaald.” Dit is hoe een gemiddeld gesprek eruit ziet anno nu. Helaas kunnen we nog steeds geen plaatsnemen bij ons favoriete koffietentje en laat dat glas wijn op het terras ook nog even op zich wachten. Om het in de tussentijd toch een beetje gezellig te houden, wandelen we massaal heel wat af. En dat is natuurlijk wel zo fijn onder het genot van een goede kop koffie. Daarom in dit artikel 7 x de lekkerste koffie to go in Amsterdam Zuid.

Bij deze 5 thuisbezorg restaurants scoor je de lekkerste maaltijden.

1. Dignita Vondelpark
Behalve koffie scoor je hier ook de lekkerste zoetigheden voor al je sugar cravings, zoals pancakes en gebak. Zoals de naam al doet verklappen, bevindt deze vestiging van Dignita zich om de hoek van het Vondelpark en is daarmee perfect te combineren met een rondje door het park.

2. Joe & the juice
Sla je het Vondelpark liever over? Dan is de omgeving van de Cornelis Schuytstraat een goed alternatief voor een fijne wandeling en het scoren van een vers gezet bakkie. Het is misschien niet de meest originele optie, maar met een koffie van Joe & The Juice zit je altijd goed. 

joe & the juice - koffie to go amsterdam zuid

3. Lavinia Good Food
Geniet jij graag van een vegan treat bij je koffie? Dan ben je bij het aan de Amstelveenseweg gelegen Lavinia Good Food aan het juiste adres. Naast goede koffie vind je hier een hoop vers bereide snacks en maaltijden die allemaal geheel vegan zijn.

Dit zijn de lekkerste vegan restaurants in Amsterdam

4. Bar Bonnie
bij het tevens op de Amstelveenseweg gelegen Bar Bonnie kom je niet alleen voor koffie, maar ook voor take away gerechten om bij te watertanden. Check van te voren wel even goed de openingstijden, want ze zijn ‘s ochtends vroeg nog gesloten.

5. Roots
Het houdt niet op met het aanbod aan koffie to go spots op de Amstelveenseweg, want ook bij Roots kun je terecht voor een vers gezette kop koffie en een vegan treat. Tip: behalve koffie’s vind je hier ook heerlijke juices

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *