Hotspot Amsterdam – De Pijp | Matcha Mafia

Blog post

Een aantal jaar geleden kende nog bijna niemand het in ons land, maar vandaag de dag kunnen we niet meer zonder: Matcha thee. Het van oorsprong Aziatische theesoort is naast super gezond ook nog eens erg fotogeniek. En ja, je kan zeggen wat je wilt, maar een bijzonder uiterlijk maakt de hele ‘experience’ toch net ietsje beter. Ondanks het feit dat Matcha thee in Nederland (oké met de nadruk op de Randstad) massaal geliefd is, zijn er nog weinig echt goede plekken te vinden om het groene goud te scoren. Zo vonden ook de oprichters van Matcha Mafia. Tijd voor verandering en dus opende zij onlangs de deuren van de in de Pijp gelegen Matcha heaven: Matcha Mafia. 

Opzoek naar meer hotspots in Amsterdam? Bekijk dan eens het overzicht met mijn favoriete lunchspots in Amsterdam.

Matcha Mafia produceert hun eigen matcha op een traditionele Matcha boerderij in Japan. Puurder en verser dan hier, ga jij je het dus niet krijgen. Wie dacht dat je hier alleen terecht kunt voor Matcha thee of een Matcha latte heeft het mis. Het menu biedt de keuze uit tal van variaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Matcha Detox of Minty Matcha? 

Het drinken van Matcha heeft vele gezondheidsvoordelen en wordt niet voor niets het gezonde alternatief voor koffie genoemd. Zo draagt Matcha bij aan een betere concentratie, geeft het je een energie boost en draagt het bij aan een verhoogd metabolisme. 

De voordelen zelf ervaren? Breng dan eens een bezoekje aan de in De Pijp gelegen vestiging, of bestel het via UberEATS.

Adres: Saenredamstraat 26
Openingstijden: ma t/m vr: 9.00 – 19.00 uur, za en zo: 10.00 – 19.00 uur. 

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *