Hotspot Amsterdam – De Pijp | Matcha Mafia

Blog post

UPDATE: PERMANENT GESLOTEN

Een aantal jaar geleden kende nog bijna niemand het, maar vandaag de dag kunnen we niet meer zonder: Matcha thee. Het van oorsprong Aziatische theesoort is super gezond en daarnaast ook nog eens erg fotogeniek. Ondanks het feit dat Matcha thee in Nederland (met de nadruk op de Randstad) massaal geliefd is, zijn er nog weinig goede plekken te vinden om het groene goud te scoren. Zo vonden ook de oprichters van Matcha Mafia. Tijd voor verandering en dus opende zij in 2019 de deuren van de in de Pijp gelegen Matcha heaven: Matcha Mafia. 

Opzoek naar meer hotspots in Amsterdam? Bekijk dan eens het overzicht met lunchspots in Amsterdam.

Matcha Mafia produceert hun eigen matcha op een traditionele Matcha boerderij in Japan. Puurder en verser dan hier ga je het dus niet krijgen. Wie dacht dat je hier alleen terecht kunt voor een Matcha thee of een Matcha latte heeft het mis. Het menu biedt de keuze uit tal van variaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Matcha Detox of Minty Matcha? 

Naast het feit dat Matcha erg lekker is, heeft het vele gezondheidsvoordelen. Het wordt dan ook niet voor niets het gezonde alternatief voor koffie genoemd. Zo draagt Matcha bij aan een betere concentratie, geeft het je een energie boost en draagt het bij aan een verhoogd metabolisme. 

De voordelen zelf ervaren? Breng dan eens een bezoekje aan de in De Pijp gelegen vestiging, of bestel het via UberEATS.

Adres: Saenredamstraat 26
Openingstijden: ma t/m vr: 9.00 – 19.00 uur, za en zo: 10.00 – 19.00 uur. 

Laatste update: mei 2020

matcha mafia, matcha, de pijp

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post