Privé diner aan huis met ChefMaison

Blog post

Organiseer jij graag etentjes voor vrienden en familie, maar hou je er niet van om uren in de keuken te staan? Boek eens een privé diner! Toen tijdens corona restaurants gesloten waren, zijn steeds meer mensen bekend geraakt met het concept van een kok aan huis. Het is de ideale avond uit, maar dan in de vertrouwde omgeving van je eigen huis.

Wie een privé diner in eigen huis wel ziet zitten, is bij ChefMaison aan het juiste adres. ChefMaison is een internationaal platform waar je eenvoudig in contact kunt komen met een kok aan huis. 

Via de filters vind je gemakkelijk een chef die bij jouw wensen en voorkeuren past. Eenmaal een chef gekozen, stel je in overleg met de chef je eigen menu op maat samen. Precies zoals je zelf wilt. Geef je voorkeuren en allergieën aan en laat de rest over aan de creativiteit van de chef. 

Naast het menu kun je ook jouw voorkeuren wat betreft servies en tafelaankleding overleggen met de chef. Zo host je het diner geheel in de stijl van jouw voorkeur, zonder hier zelf iets voor te hoeven doen. 

Nadat jij het menu hebt bevestigd, gaat de chef op zoek naar lokale leveranciers om voor jou de allerbeste en meest verse producten te vinden en begint hij met de voorbereidingen van jouw privé diner.

privé diner, chefmaison

Wil jij de luxe van een kok aan huis zelf ervaren? Met de kortingscode yaraslittlenotes50 ontvang je 50 euro korting op jouw boeking van een chef aan huis! 

Wanneer de avond van jouw privé diner aangebroken is, komt de kok bij jou aan huis, om thuis alles vers te koken. Het leuke hiervan is dat je hierbij alles van veel dichterbij kunt ervaren dan in een restaurant. Extra leuk is dat de koks je graag over hun vak vertellen. Altijd al iets willen leren over de verschillende snijtechnieken bijvoorbeeld? De chef legt het je graag uit. 

Tijdens de avond zelf hoef je nergens anders mee bezig zijn, dan met jouw gezelschap en de gezelligheid aan tafel. De chef zorgt namelijk voor alles om jou een geweldige avond te bezorgen, en legt bij het uitserveren van elke gang de gerechten aan je uit.

Na afloop zorgt de chef ervoor dat jouw keuken spik en span achterblijft. Ook dit is een fijn voordeel van een kok aan huis boeken. Je hoeft achteraf namelijk niet nog alles op te ruimen en af te wassen. Houden we van!

Ga je toch liever de deur uit voor een avondje uit? Probeer dan eens deze culinaire wereldreis door Utrecht.

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post