5x films voor het opdoen van reisinspiratie

Blog post

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen? Droom jij stiekem ook van de dag waarop we meer mogen reizen? Je bent niet de enige. Waar we normaal gesproken massaal steeds vaker op reis gingen en het vliegtuig bijna net zo normaal geworden was als de trein, zit dit er nu even niet in. Dit brengt een hoop moois met zich mee. Zo zijn onlangs de toppen van de Himalaya voor het eerst in decennia’s zichtbaar geweest en is de aarde overall flink aan het opschonen. Toch kunnen we niet ontkennen stiekem halsreikend uit te kijken naar de dag waarop we het vliegtuig weer in mogen stappen. Op zoek naar reisinspiratie om alvast in de reisstemming te komen? Met deze reisfilms kom jij je quarantaine wel door!

Ben je op zoek naar wat reisinspiratie dichter bij huis? Wat dacht je van een dagje Leiden?

 1. Into the Wild
  Droom jij ervan om alleen op reis te gaan of ben je groot van van solo traveling? Dan mag je deze film absoluut niet missen. Een inspirerend verhaal over alleen op reis gaan, zonder waarde te hechten aan materie.
 2. Eat Pray Love
  Een klassieker als deze mag natuurlijk niet aan het rijtje ontbreken. In Eat Pray Love besluit Julia Robberts het roer om te gooien en een wereldreis te maken, waarin ze op zoek gaat naar zichzelf.
 3. Midnight in Paris
  ‘Paris is always a good idea’. Dat dacht Woody Allen, de maker van deze film ook, want romantischer dan dit wordt het niet. Midnight in Paris gaat over een jong Amerikaans stel dat binnenkort gaat trouwen.
 4. Holiday in the wild
  Droom jij ervan om op safari te gaan? Zet Holiday in the Wild dan bovenaan je lijstje. Wanneer de relatie van Kate uitgaat, besluit ze in haar eentje op safari te gaan in Afrika. Een heerlijk verhaal over liefde, olifanten en het prachtige Afrikaanse landschap.
 5. Lost in Translation
  Staat Tokyo bovenaan jouw bucketlist? Dan is deze film een must see. In Lost in Translation krijg je een realistisch kijkje in het hectische leven van deze soms ietwat overweldigende metropool.

 

reisinspiratie

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *