Yara’s Little Notes is een online magazine dat zich richt op de jonge vrouw tussen de 18 en 30 jaar, die midden in het leven staat en een passie voor reizen heeft.

Vergroot je naamsbekendheid door middel van een samenwerking met Yara’s Little Notes of een van de social mediakanalen. 

Samenwerken met bloggers of influencers is een effectieve en relatief goedkope manier om de naamsbekendheid van jouw merk te vergroten. Waar in eerste instantie vaak gedacht werd dat het samenwerken enkel effectief is met influencers met enorm grote volgers aantallen, is de laatste jaren gebleken dat juist het samenwerken met de zogenoemde ‘micro influencers’ een erg effectieve manier van het vergroten van de naamsbekendheid is. Deze micro influencers hebben naar verhouding minder volgers dan de grote namen, maar hebben in tegenstelling tot de grotere namen over het algemeen een trouwere schare aan volgers, die hen specifiek volgen vanwege hun content.

Jouw merk onder de aandacht brengen?

Dit kan onder andere door middel van een samenwerking met www.yaraslittlenotes.nl of het Instagram account @yarabeij.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil jij jouw merk graag extra onder de aandacht brengen? Dat kan op de volgende manieren:

– Advertorial;
– Product promotie;
– Blogtrips/events.

Een samenwerking is maatwerk en iedere samenwerking is anders. Voorafgaand aan de samenwerking wordt duidelijk in kaart gebracht waar de behoefte van jouw merk ligt. Daarom wordt hiervoor geen vast tarief gehanteerd.

Interesse? Neem gerust contact op!

    KvK: 71904034