Yara’s Diary | September

Blog post

Hi! Twee keer met mijn ogen knipperen en de zomer was voorbij. Ligt het aan mij of gaat de zomer ieder jaar sneller? Hoe dan ook, september was een heerlijke nazomer-/eerste herfstmaand en uiteraard geef ik je ook deze maand weer een kijkje in mijn leven. Mijn leven dat afgelopen maand voornamelijk in het teken van werken en horeca-bezoekjes stond. What’s new.


Ik begon de maand met een werktrip voor Mercedes-Benz. Samen met drie collega’s reisden wij vier dagen af naar Zeeland en Brabant voor de promotietour van een nieuwe Mercedes. Wat ik mij van te voren als een lange en intensieve week had voorgesteld, bleken erg gezellige en ontspannen dagen te zijn. Met dank aan de hotels en omgeving waar we overnachtten, waanden we ons af en toe bijna op vakantie.


IT’S OFFCICIAL! In februari ga ik terug naar Kaapstad! Samen met Loudi, met wie ik afgelopen jaar voor een halfjaar in Kaapstad heb gewoond, heb ik een vakantie naar de – door ons zo geliefde – stad geboekt. Ik kan niet wachten om terug te zijn en weer van dit soort prachtige uitzichten te mogen genieten.


Tijd om dansjes te doen tijdens het ‘Schud je bil’ festival. Deze maand vond de eerste editie plaats en als groot liefhebbers van ‘billenschud-muziek’ mochten Loudi en ik dit festival uiteraard niet missen. Wie mijn vlogs weleens heeft gezien is het vast niet ontgaan dat Loudi vaak in mijn video’s voorkomt en wij regelmatig samen op reis zijn.


Ik schreef het aan het begin van dit artikel al, maar uiteraard was mijn maand niet compleet zonder de nodige horeca-bezoekjes. Deze lekkere lunch aten we in Rotterdam, bij een restaurant waarvan ik de naam helaas niet meer weet.


Ik was uiteraard niet zonder reden in Rotterdam. Later deze dag was het namelijk tijd voor een persdiner ter ere van de opening van het restaurant The Commons. Een erg toffe plek, die ik je absoluut kan aanraden te bezoeken.


Met lieve Nanne tijdens het diner bij The Commons. Een ietwat krampachtige glimlach, gezien het feit dat de vijf voorgaande polaroids allemaal mislukt waren, omdat een van ons toevallig net haar ogen knipperden / aan het praten was / gek bewoog. Ja ja, niemand zei dat het leven van een blogger makkelijk was.


Sinds een deel van mijn werkzaamheden uit freelance werk bestaat, ben ik – als het überhaupt mogelijk is- nóg vaker in koffietentjes te vinden, dan ik hiervoor al was. Natuurlijk zou ik ook gewoon vanuit huis kunnen werken en dit doe ik ook heus wel, maar op de een of andere manier kan ik mij buiten de deur gewoon beter concentreren. Dus tja, in dat geval: nog een soy cappuccino graag!


De laatste beetjes warme zomerzon in mij opnemen op het tropische terras van Hangar.


En alsof ik in september nog niet genoeg uren in de horeca had gespendeerd, nodigde Day Foodbar Zuid mij uit om te komen eten in hun restaurant. Heerlijk eten, een gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Do I need to say more?


De maand sloot ik af in stijl, met cocktails in de lounge van het W hotel, ter ere van de verjaardag van mijn huisgenootje.

September, je was fijn! Tot volgende maand met een nieuwe Yara’s Diary! X

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

6 comments

 • Yousra Yasmine

  11 oktober 2018 at 15:21

  Wat een leuk artikel met mooie foto’s! Je blog is trouwens ook echt super mooi! Goed gedaan!

 • Frederique

  11 oktober 2018 at 18:30

  Die cocktails zien er lekker uit zeg. Ik vind de eerste foto heel erg mooi. Ik heb sowieso iets met foto’s met ramen, altijd een tof effect

 • Wanda

  11 oktober 2018 at 18:34

  Leuk overzicht! En wat een heerlijk vooruitzicht joh dat je straks weer terug gaat naar Kaapstad! Ik zag er toevallig een tijdje terug een programma over en lijkt me echt een super mooie stad.

 • Mariëlle | Me-licious

  12 oktober 2018 at 07:45

  Klinkt als een heerlijke maand en wat fijn al die persevents. Zo te zien heb je ervan genoten! Jammer dat ik het schud je bil festival heb gemist. Dat had zeker ook iets voor mij geweest!

 • Dhini

  12 oktober 2018 at 07:48

  Wat heerlijk maand heb je gehad. Op naar de volgende maand.

 • An

  12 oktober 2018 at 21:03

  Ooh Kaapstad. Ben zelf dol op die stad. Mooie foto.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *