Staycation Amsterdam | Hotel Asterisk

Blog post

Ben jij – net als de rest van Nederland – op zoek naar een fijne staycation in eigen land? Baal je dat je niet eerder hebt besloten iets te boeken, omdat de camping in Lutjebroek, samen met een aantal goed geprijsde snelweg-hotels de enige nog beschikbare opties lijkt? Een vakantie in eigen land boeken, is nog nooit zo’n opgave geweest als deze zomer. Toch is de hoop nog niet verloren. Er zijn namelijk een paar verstopte parels die nog kamers beschikbaar hebben. Het in Amsterdam gelegen Hotel Asterisk is hier één van.

Op zoek naar inspiratie voor nog meer vakanties in eigen land? Wat dacht je van een weekend weg naar een van de vele Fletcher hotels?

Het in de Pijp gelegen boutique hotel bevindt zich in een rustige straat op struikel afstand van de Vijzelgracht en is daarmee de ideale plek voor een staycation in Amsterdam. Ondanks de centrale ligging, heb je hier het gevoel even helemaal weg te zijn. De ontspannen sfeer, het warmhartige personeel en – niet onbelangrijk – de comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien, spelen hierin een grote rol.

hotel asterisk, boutique hotel amsterdam

Na een nacht geslapen te hebben in de heerlijke bedden, wacht er de volgende morgen een vers bereid ontbijtje op je. Het ontbijt wordt geserveerd in de centrale ruimte van een hotel, waar een fijne, huiskamer-achtige sfeer hangt. Ga je liever zelf op pad om een ontbijtje te scoren bij een van de vele nabijgelegen hotspots? Geen probleem. Asterisk biedt je zelf de mogelijkheid te kiezen of je wel of niet van het ontbijt gebruik wilt maken.

staycation amsterdam, hotel asterisk

Kortom, de ideale plek voor een staycation in Amsterdam. Benieuwd naar de beschikbaarheid en kameropties? Je vindt het op de website van Hotel Asterisk.

hotel asterisk

 

hotel asterisk

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *