6 x de leukste strandtenten van Scheveningen

Blog post

Niets lekkerder dan warme zomerdagen al luierend door te brengen op het strand. Zonnebrand in de aanslag, goed boek binnen handbereik en het relaxen kan beginnen. En wat is er fijner dan na afloop van zo’n dag neer te ploffen bij een van de vele fijne strandtenten, onder het genot van een verkoelend drankje?

Combineer je een dagje strand liever met een nachtje weg? Neem dan eens een kijkje bij Hotels.nl voor een uitgebreid overzicht van betaalbare hotels in Den Haag en omgeving.

Laatste update: mei 2020

6 x Beachclubs in Scheveningen

1. Hart Beach
Om te beginnen met een van de absolute favorieten, Hart Beach. Deze beachclub/surfschool ademt het ultieme vakantiegevoel en is dankzij haar wat minder centrale ligging nog vrij onontdekt bij toeristen.

Hart Beach Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

2. Waterreus
Even verderop bevindt zich het strandpaviljoen Waterreus. Zin in een chique diner? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ander fijn voordeel: in tegenstelling tot de meeste andere strandtenten is Waterreus het hele jaar door geopend.

Waterreus Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

3. WIJ
Van ontbijt tot diner en tot ver daarna is WIJ een perfecte spot om te genieten van zon, zee en strand. Net als het nabijgelegen Waterreus is ook WIJ voorzien van een zeer stijlvol interieur. Houden we van.

WIJ Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

4. The Fat Mermaid
Alleen de naam is al geweldig, maar de beachclub zelf is zo mogelijk nog leuker. The Fat Mermaid geeft je met haar tropische interieur, vrolijke kleuren en zwierende palmbomen het gevoel even op een tropische bestemming te zijn.

The Fat Mermaid Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

5. Buena Vista Beach Club
Tropische deuntjes, palmbomen en kleurrijke banken waarop je na een lange stranddag maar wat graag neer wilt ploffen. Drankje erbij, voeten omhoog en chillen maar.

Buena Vista Beach Club Scheveningen, beach clubs Scheveningen

6. Boonoonoonoos
Waan je even op Jamaica bij beachclub Boonoonoonoos. Voor tropische sferen is dit de plek waar je zijn wilt. Ja, de naam is even oefenen, maar dat maakt het er niet minder leuk op.

Boonoonoonoos, Scheveningen

strandtenten scheveningen, den haag

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

1 comment

  • Saskia

    3 juli 2019 at 13:41

    Wat een leuke hotspots. Wil zeker weer eens naar Scheveningen gaan 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *