6 x de leukste strandtenten van Scheveningen

Blog post

Niets lekkerder dan warme zomerdagen al luierend door te brengen op het strand. Zonnebrand in de aanslag, goed boek in m’n hand en het relaxen kan beginnen. Na afloop van zo’n dag, doe ik niets liever dan neerploffen bij een van de vele fijne strandtenten, onder het genot van een verkoelend drankje. In deze post heb ik mijn fav’s van het Scheveningse strand voor je op een rijtje gezet.

6 x Beachclubs in Scheveningen

1. Hart Beach
Om te beginnen met een van mijn absolute favorieten, Hart Beach. Deze beachclub/surfschool ademt het ultieme vakantiegevoel en is dankzij haar wat minder centrale ligging nog vrij onontdekt bij toeristen.

Hart Beach Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

2. Waterreus
Even verderop vind je het strandpaviljoen Waterreus. Waterreus is, in tegenstelling tot een groot aantal andere strandtenten, een spot waar je behalve voor een lekker hapje eten, ook terecht kunt om uitgebreid te dineren én is daarbij ook nog eens het hele jaar door geopend is. Fijn voordeel!

Waterreus Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

3. WIJ
Van ontbijt tot diner en ver daarna een perfecte spot om te genieten van zon, zee en strand. Net als het nabijgelegen Waterreus is ook WIJ voorzien van een zeer stijlvol interieur. Houden we van.

WIJ Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

4. The Fat Mermaid
Alleen de naam is al geweldig, maar de beachclub zelf is zo mogelijk nog leuker. The Fat Mermaid geeft je met haar tropische interieur, vrolijke kleuren en zwierende palmbomen het gevoel even niet in Nederland te zijn. Simpelweg een heerlijke plek en in tegenstelling tot de hierboven genoemde strandtenten wat centraler gelegen.

The Fat Mermaid Scheveningen, Strandtenten Scheveningen

5. Buena Vista Beach Club
Tropische deuntjes, palmbomen en kleurrijke bankjes waarop je na een lange dag strand maar wat graag neer wilt ploffen. drankje erbij, voeten omhoog en chillen maar.

Buena Vista Beach Club Scheveningen, beach clubs Scheveningen

6. Boonoonoonoos
Waan je even op Jamaica bij beachclub Boonoonoonoos. Voor tropische sferen is dit de plek waar je zijn wilt. Ja, ik moest de naam ook even drie keer lezen, toen ik het voor het eerst zag, maar dat maakt het er niet minder leuk op.

Boonoonoonoos, Scheveningen

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

1 comment

  • Saskia

    3 juli 2019 at 13:41

    Wat een leuke hotspots. Wil zeker weer eens naar Scheveningen gaan 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *