Streetfood by Han | Aziatisch met een Europese twist

Blog post

Fan van de Aziatische keuken, maar sla je de massale all you can eat ketens liever over? Zet dan het in Delft gelegen Streetfood by Han maar op je lijstje. Aziatisch met een Europees tintje, dat is hoe deze Aziatische hotspot het best omschreven kan worden. Het knusse interieur beschikt over een huiskamer-achtig gevoel en de sfeervolle binnentuin laat je op warme dagen geloven even in Frankrijk te zijn beland.

Dagje Delft? Deze 5 in Delft gelegen hotspots wil je niet missen. 

De inspiratie voor het restaurant haalde Han Ji – Chef en oprichter van het restaurant – rechtstreeks van de  populaire food markets in China. Hij vertaalde de geuren, kleuren en smaken uit China naar een Europees concept en ta-da: Streetfood By Han was geboren.

Han Ji hecht veel waarde aan goed en gezond eten. Hij omschrijft zijn gerechten als uniek en betaalbaar en een gezond alternatief voor fastfood. Al het eten worden dan ook enkel bereid met verse ingrediënten, waarbij er gebruik wordt gemaakt van speciale kooktechnieken. Deze technieken zorgen ervoor dat de waardevolle vitaminen en voedingsstoffen van de producten niet verloren gaan tijdens het kookproces. Kies voor een van de heerlijke traditionele Aziatische gerechten, zoals noodles en rijstgerechten. Of ga voor een combinatie van verschillende kleine streetfood hapjes.

Streetfood by Han bevindt zich op Oude Delft 125 en is beschikt naast Delft ook over vestigingen in Eindhoven en Rotterdam.

 

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *