Weekend weg in Twente | Een ontspannen getaway

Blog post

Zin in het ultieme herfstgevoel en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Ga eens een weekend weg in Twente! De natuur, rust en vriendelijke mensen brengen je direct in een zen mode. En wees niet ongerust, ook hier kun je gewoon een cappuccino met havermelk bestellen.

Verblijf jij toch liever in de Randstad? Wat dacht je van een staycation bij het in de Amsterdamse Pijp gelegen Hotel Asterisk

Wij brachten ons weekend door bij OP10 Logeren. Een sfeervolle accommodatie in het centrum van het pittoreske stadje Oldenzaal. OP10 Logeren is een recent gerenoveerd pand, waar je zowel een groepsaccommodatie als een losse hotelkamer kunt boeken. In totaal kunnen er zo’n 15 mensen hier verblijven, maar het is dus ook mogelijk om een losse kamer te boeken.

weekend weg in Twente, OP10 Logeren

Naast tot rust komen in de natuur en struinen door Oldenzaal, vulden we onze dagen met uitslapen in het heerlijke bed, uitgebreide ontbijtjes en diners in de grote woonkeuken en chillen in de knusse huiskamer. Er zijn weinig plekken te bedenken waar je beter tot rust kunt komen dan in dit gezellige en warme verblijf.

weekend weg in Twente, OP10 Logeren

En verblijf je liever helemaal in de natuur? Ook dat kan! Naast de accommodatie in de stad, heeft OP10 Logeren ook een vestiging op het platteland van Delden. Hier verblijf je op het landgoed van Twickel en stap je vanuit je bed zo het weiland op. Als je dan nog niet tot rust komt, weten wij het ook niet meer. 😉

Na het lezen hiervan zin gekregen in een weekend weg naar Twente? Bekijk dan de website van OP10 Logeren voor de mogelijkheden op het land en in de stad.

weekend weg in Twente, OP10 Logeren

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *