Yara’s Diary | June

Blog post

Hi! Allereerst wil ik even sorry zeggen voor het feit dat het fotodagboek van de maand juni nu pas online komt. Mijn excuus is uiteraard net zo origineel als altijd: druk druk druk. Goed, dat gezegd te hebben, juni was weer een bomvolle maand, die naast eten (what’s new) in het teken stond van een bijzondere mijlpaal.


Aan het begin van de maand mocht ik samen met vriendinnen Nanne en Chantal langskomen bij Hartje Zwolle, om op het zonnige terras te genieten van een heerlijke lunch. Neem maar van mij aan dat dit net zo lekker was als het eruit zag.


Na de nodige winkels bezocht te hebben, was het tijd voor de volgende stop: Stadsstrand Zwolle. Aangezien de temperatuur deze dag tropisch hoog was, kon je mij niet gelukkiger maken dan met een koud drankje in mijn hand te genieten van dit heerlijke uitzicht. Een absolute must visit wanneer je met goed weer in Zwolle bent.


Ik ben dol op poké bowls, maar zoals inmiddels misschien wel bekend is, ben ik niet de grootste keukenprinses en dus had ik er nog nooit zelf een gemaakt. Tijd voor verandering! Ik moet zeggen, ik was best tevreden met het resultaat.


Sinds ik eerder dit jaar in Kaapstad woonde, heb ik er een nieuwe favoriete keuken bij, namelijk de Ethiopische. Erg blij was ik dan ook toen ik een paar maanden geleden het Afrikaanse restaurant Abyssinia in Amsterdam-West ontdekte, waar ik sindsdien groot fan van ben. Samen met mijn Kaapse vrienden waanden we ons onder het genot van een typisch Ethiopische maaltijd weer even in Afrika.


Er zijn weinig dingen die ik leuker vind om te doen dan een avondje dansen met vriendinnen. Voorafgaand aan dit avondje uit genoten we van onze home made cocktails.


Sinds ik onlangs TED’S All Day Brunch in Utrecht ontdekte, ben ik fan. Na Utrecht bracht ik daarom deze maand een bezoekje aan hun vestiging in mijn hometown Amsterdam. Naast het lekkere eten ben ik dol op de stijlvolle inrichting met leuke quotes.


Het absolute hoogtepunt van de maand: ik ben eindelijk AFGESTUDEERD! Wat een opluchting en wat ben ik blij! Ondanks dat het best een beetje gek voelt om geen student meer te zijn, kan ik niet wachten op alle nieuwe uitdagingen en avonturen die deze nieuwe fase met zich mee zal gaan brengen.

Nu mijn afstuderen er eindelijk op zat, had ik alle tijd om bij te kletsen met vriendinnen en waar kun je dit met het mooie weer beter doen dan op het strand? Eén van mijn favoriete strandtenten in Scheveningen blijft toch wel The Fat Mermaid.

Juni, je was heerlijk! Benieuwd wat ik vorige maand beleefde? Neem dan eens een kijkje naar het fotodagboek van mei.

By Yara

Previous Post

Next Post

1 comment

  • Quirina

    10 september 2018 at 11:18

    Wat een goed idee om je leven iedere maand te laten zien, in plaats van iedere week.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *