Yara’s Diary | June & July

Blog post

Hi! Aangezien er vorige maand geen Yara’s Diary is verschenen, blik ik in dit fotodagboek terug
op zowel juni als juli. Ik kan gewoon niét geloven dat de maand juli er alweer op zit en we alweer halverwege de zomer zijn… De maanden juni en juli zijn voorbij gevlogen, met dank aan de vele heerlijke momenten. Iets met vriendinnen, veel wijn en o ja, ik ging ook nog op vakantie. Kijk mee!

Ik kan weinig dingen bedenken die ik liever doe in een zomers weekend dan lang buiten tafelen en bootje varen. Tel hier een goed gezelschap bij op, en je begrijpt: dit was een heerlijk weekend.

Halverwege de maand juni reisde ik af naar het Spaanse Malaga, waar ik samen met een goede vriendin een week lang genoot van zon, zee & sangria.

Is er iets waar een mens gelukkiger van word, dan van dit soort uitzichten? Het liefst was ik voor altijd gebleven.

Wanneer je in Malaga bent, raad ik je zeker aan ook een bezoekje te brengen aan het nabijgelegen Marbella. De stad bevindt zich op ongeveer een uur rijden van Malaga, maar is desondanks totaal anders. Vooral het chique Puerto Banús is een aanrader. De super de luxe, over de top jachthaven moet je een keer gezien hebben en is de ideale plek om mensen te kijken.

malaga, juliHet moge dan vakantie zijn, ook hier was mijn ochtend niet compleet zonder mijn good old soja cappuccino. Oh wat was ik trots als het mij lukte deze bestelling zonder stotteren en hakkelen, in een vloeiende Spaanse zin mijn mond uit te krijgen. Alleen een beetje jammer als de persoon achter de counter vervolgens ook daadwerkelijk antwoord gaf. Daar is mijn steenkolen Spaans (helaas) niet ver genoeg voor ontwikkeld.

Ook na mijn vakantie vermaakte ik mij uitstekend. De zomer is namelijk niet compleet zonder een paar fijne feestjes en festivals. De maand juli begon met het Chin Chin festival. Ondanks de niet erg zomerse temperaturen, was het een heerlijk feestje.

Nijmegen, zomerfeesten, juliDe week erna reisde ik af naar vriendinnen in de buurt van Nijmegen, want het was weer tijd voor de Zomerfeesten. Ook als je hier (net als ik) niet vandaan komt, is dit jaarlijkse evenement erg leuk om mee te maken. Door de hele stad vind je foodtrucks en verschillende grote en kleine stages. Kortom: alles waar je mij blij mee maakt.

vunzige deuntjes, juliOm vervolgens de week dáárna een bezoek te brengen aan het volgende festival: Vunzige Deuntjes. Je ziet, ik heb mij so far meer dan prima vermaakt deze zomer. Hopelijk wordt augustus net zo’n heerlijke maand met, als het aan mij ligt, héél véél zon. Benieuwd naar mijn andere belevenissen? Bekijk dan eens Yara’s Diary van de maand mei. See you next month! X

You may also like

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *