Yara’s Diary | May

Blog post

Hi! Mei was een heerlijke zomerse maand, waarin ik volop van het mooie weer genoot, maar ook de maand waarin het moment waar ik vier jaar lang naartoe gewerkt heb, aanbrak: mijn scriptiedeadline. Al zou je het aan de vele zomerse foto’s in deze Yara’s Diary misschien niet zeggen, maar de laatste loodjes wogen toch een stuk zwaarder dan ik van te voren had ingeschat. Kijk mee naar mijn belevenissen van de afgelopen maand in een nieuw fotodagboek.


Ik begon de maand gelijk goed met een bezoekje aan mijn favoriete bevrijdingsdagfestival: het Amsterdams Verbond. Zon, drankjes, mijn vriendinnen en fijne muziek: alle ingrediënten voor een perfecte zomerdag waren aanwezig.


De oufit die ik naar het Amsterdams Verbond aan had, inclusief mijn nieuwe (lievelings)rokje. Geen zorgen mijn – eveneens nieuwe – spierwitte Adidasjes heb ik voor vertrek vervangen voor mijn afgetrapte exemplaren. Waar de items van deze look vandaan komen, lees je in deze outfitpost.


Zomerse avonden vragen om zomerse maaltijden! Samen met mijn huisgenootjes maakte ik later deze maand springrolls. Oké, eerlijk is eerlijk, ik was vooral verantwoordelijk voor het snijden van de groente, aangezien door mij gerolde springrolls er over het algemeen uitzien als het knutselwerk van een gemiddelde vijfjarige. Die taak namen mijn huisgenoten dus met liefde van mij over.


Hoe meer de maand vorderde, hoe meer mijn scriptiedeadline inzicht kwam. Om het harde werken iets aangenamer te maken, verruilde ik op zomerse dagen mijn huis geregeld voor een strandtent. Neem maar van mij aan dat bikkelen met het geluid van de golven en geur van de zee op de achtergrond, een stuk fijner werkt dan een donkere bibliotheek of huiskamer.


Eind deze maand was het moment eindelijk daar: mijn scriptie was af en dat betekende, time to pop champagne! Nu nog wachten op de uitslag..


De dagen na het inleveren van mijn scriptie, bestonden uit niets anders dan het doen van leuke dingen (what’s new), want hé, dit moest natuurlijk gevierd worden. Zo ging ik onder andere met een vriendinnetje lunchen bij all day brunch spot TEDS in Utrecht.

En was het tijd voor de eerste barbecue van de zomer, in de tuin van mijn beste vriendin.


Waarna we de avond geheel in zomerse stijl afsloten met een ijsje.


Niets lekkerder dan een luie zondag op het strand. Nu ik de zee niet meer vanachter mijn laptop hoefde te bekijken, was het tijd voor een middagje relaxen op het strand.


Het stond al tijden op mijn lijstje, maar steeds kwam het er niet van: een bezoekje aan de dessert bar in Haarlem. Toen een vriendin na een dag winkelen voorstelde om hier neer te ploffen, hoefde de sugar addict in mij niet lang na te denken. Bij dit in Haarlem gelegen restaurant, proef je de meest heerlijke zoete gerechtjes en kun je ook nog eens erg gezellig zitten. Aanrader!


Op de laatste dag van de maand reisde ik samen met Nanne naar Hoek van Holland af, waar wij waren uitgenodigd om te komen eten bij de strandtent Effe Tijd. Zoals je ziet, ben ik afgelopen maand behoorlijk vaak op het strand geweest, maar vervelen gaat het nooit. Ondanks dat de temperatuur dit keer iets minder aangenaam was dan de andere keren, was het ook hier weer fijn vertoeven.


Zal ik ooit echt volwassen worden..? Ik denk het niet. Na afloop van ons etentje bij Effe tijd kon ik het niet laten dit racemonster even uit te testen.

Benieuwd wat ik vorige maand beleefde? Neem dan eens een kijkje naar het fotodagboek van april

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *