Yara’s Diary | September

Blog post

En toen zaten we ineens midden in de herfst. Wanneer dat precies gebeurd is, is mij nog steeds niet helemaal duidelijk. Wat mij wel duidelijk is, is dat ik hier weer even aan moet wennen. In dit fotodagboek daarom een terugblik op september. De maand waarin ik de laatste restjes zomer nog even goed in mij op nam en in het teken stond van een hoop leuke gebeurtenissen.

September

rich dad poor dad
Begin van de maand bezocht ik een seminar in de Rai over het boek Rich Dad Poor Dad. Een interessante lezing die ik iedereen met interesse in ondernemen en vastgoed aan kan raden.

workout
Na de vele terrasjes en cocktails in de zomermaanden, was de tijd aangebroken om weer aan de bak te gaan in de sportschool. Hoe weinig zin ik hier van te voren meestal ook in heb, zo lekker voel ik me erna altijd.

dit was het nieuws

outfit september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto links: Halverwege de maand was mijn lieve mama jarig en dus nam ik haar een avond mee op pad, waarbij we onder andere in het publiek zaten bij een opname van een van haar favoriete tv-programma’s, Dit was het nieuws.

Foto rechts: Met de herfst op komst had ik een goed excuus om de stad in te gaan. Bij Zara scoorde ik deze zwarte broek en geweldige – maar niet erg praktische – laarsjes. Herkent iemand het probleem dat schoenen in de winkel vaak heerlijk lijken te lopen en het op straat voelt alsof er twee spijkers in je hielen zijn geslagen? Ach, wie mooi wilt zijn..

cappuccino
Cappuccino’s in de zon, bestaat er een fijnere combinatie?

Via/Work Via/Work

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto links:
Ook werd ik deze maand uitgenodigd om een dagje te komen werken bij de onlangs geopende cowork space Via/Work. Altijd leuk om een nieuwe werkplek uit te proberen. Ben jij nog op zoek naar een flex werkplek? Dan kan ik Via/Work zeker aanraden! Aardige mensen, een relaxte sfeer en – niet onbelangrijk – goede koffie.

Foto rechts: Tussendoor genoten we van een lunch in het ernaast gelegen restaurant The Dude, waar ik me dankzij de Amerikaanse vibe en het internationale publiek even niet in Nederland waande.

Cape Town vibes

Kauai Kaapstad
Na een eindeloos lange vertraging met de trein trakteerde ik mezelf op een wrap van Kauai. Deze healthy hotspot was een van mijn favoriete plekken voor een gezonde snack of smoothie toen ik in Kaapstad woonde en is recent ook geopend op Utrecht centraal! Zonder twijfel mijn favoriete nieuwe to go spot vanaf nu.


Over Kaapstad gesproken, afgelopen maand was het tijd voor een kleine hereniging op het feestje van een van mijn Kaapstad-vriendinnen. Altijd leuk elkaar weer te zien en bij te kletsen.

september
De ochtend na het feestje brakten we uit op misschien wel de mooiste plek waar ik ooit in Nederland heb ontbeten. Op die manier is het hebben van een kater lang niet zo erg..

Bleyenberg Den Haag

Venkel amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik sloot september af door bij te kletsen met vriendinnen terwijl ik een aantal nieuwe hotspots ontdekte. De linkerfoto is gemaakt bij de rooftop van Bleyenberg, naar mijn mening een van de leukste cocktailspots in het centrum van Den Haag. De rechterfoto is gemaakt bij Venkel, een fijne saladebar in Amsterdam-Oost. De perfecte locatie om een gezond hapje te eten zonder heel veel geld uit te hoeven geven.

September, je was weer fijn! Benieuwd naar meer Yara’s Diaries? Bekijk dan ook eens de Diary van de maanden juni & juli.

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *