Hotspot Amsterdam-Zuid | Day Foodbar Zuid

Blog post

In Amstelveen zijn ze al jaren een begrip en ook in Amsterdam-Zuid kunnen we er niet langer omheen: Day Foodbar is een onmisbare hotspot. Van buiten valt het pand – waar voorheen SingSing gevestigd zat – niet erg op, maar eenmaal binnen begrijp je waarom mensen hier graag komen.

De stijlvolle maar warme inrichting en de ontspannen sfeer zorgen voor een huiskamer-achtig gevoel, iets wat het restaurant tot een erg fijne plek maakt. Een plek waar je op regenachtige herfstdagen het liefst de hele middag plaats zou nemen aan de grote leestafel, onder het genot van een dampende kop thee.

Behalve voor een verse pot thee kom je hier ook voor een goede maaltijd. De kaart van Day Foodbar Zuid is anders dan die van hun vestiging in Amstelveen. Waar het in Amstelveen meer om grote, Bourgondische gerechten draait, staan bij de vestiging in Zuid kleinere, meer culinaire gerechten op het menu, waarbij je onder andere kunt kiezen voor shared dining.

Kortom: we mogen misschien verdrietig zijn dat de zomer nu echt voorbij is, maar deze knusse hotspot doet mij stiekem toch een kléin beetje verlangen naar regenachtige herfstdagen.

Adres: Cornelis Krusemanstraat 15, Amsterdam
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 16.00 – 00.00 uur.

Opzoek naar meer culinaire inspiratie? Breng dan eens een bezoekje aan het in Amsterdam-Noord gelegen Hangar.

By Yara

Previous Post

Next Post

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *